Anne Mustala

Olen työskennellyt n. 30 vuotta hyvinvoinnin parissa. Niistä ensimmäiset 15 vuotta kannustin ihmisiä huolehtimaan itsestään kuntoilemalla, syömällä terveellisesti ja pudottamalla painoa. Haastoin itseni ja muut aina vaan kovempiin suorituksiin; välillä veren makukin suussa ja väkisin puskien parhaaseen tulokseen. Elämäni oli hyvin hektistä yrittäjänä ja 3 lapsen äitinä – kaikesta kiireestä huolimatta koin eläväni unelmaelämääni. Nautin toisten auttamisesta ja tukemisesta, mutta valitettavasti unohdin huolehtia omasta jaksamisestani.

Haluan auttaa ihmisiä rentoutumaan syvemmin, löytämään itsestään rauhan ja läsnäolon.

Uupumuksen ansiosta lähdin etsimään uutta; intohimoni siirtyi fyysisen kehon muokkaamisesta henkiseen hyvinvointiin.

Minun missioni

Tutustuin moniin hyvinvointiamme lisääviin metodeihin ja löysin erityisesti shindosta, meditaatioista, syvähengityksestä, äänimaljoista ja vesiterapiasta missioni; haluan auttaa ihmisiä rentoutumaan syvemmin, löytämään itsestään rauhan ja läsnäolon.

  • Pysähtyminen
  • Syvään hengittäminen
  • Rentoutuminen

Olen huolissani siitä, että nykyinen elämäntapamme altistaa yhä useampia meistä stressille, ahdistukselle, masennukselle ja tarkoituksettomuudelle. Olemme kulkeutuneet kauas todellisesta olemuksestamme sekä yhteydestä itseemme, toisiin ja erityisesti luontoon. Olemme unohtaneet olevamme osa luontoa.

Koen, että pysähtyminen, syvään hengittäminen, oman totuuden kohtaaminen ja lopulta rentoutuminen ovat avainsanoja tämän yhteyden uudelleen kytkeytymiseen. Rentoutuneessa tilassa meidän on helppo hyväksyä itsemme ja toiset sellaisina kuin olemme. Rentoutuneena tunnemme itsessämme olevan elämänvoiman, rakkauden, myötätunnon ja kiitollisuuden.

Yhteydessä itseemme oivallamme myös selkeämmin mihin suuntaan tahdomme milloinkin kulkea;  meillä on aina tieto siitä mikä on seuraava tärkeä askel hyvinvointimme parantamiseksi.

Uskon, että rentoutuminen voi muuttaa maailmaa.

© Copyright - Easylife